Jump to content

Having problems with embedding videos in WATMM


Recommended Posts

I can't seem to embed videos in the site anymore or music. It just comes up with the links. Any thoughts on how to fix this?

Link to post
Share on other sites

YouTube links seem to automatically embed for me. I just copy the link from youtube, paste it in the post and hit return to drop the cursor to the next line in the post field and boom.

... but...

I was curious about embedding instagram videos/pic (those seem to be straight up links for me).

 

Link to post
Share on other sites

It's user name specific. Looks like some of his privileges have been revoked. He must have done something pretty bad. 

  • Burger 2
Link to post
Share on other sites
4 hours ago, Schlitze said:

It's user name specific. Looks like some of his privileges have been revoked. He must have done something pretty bad. 

yeah try changing your name to TheSis or something, I hear femoids on the internet get preferential treatment.

  • Haha 1
Link to post
Share on other sites
7 hours ago, Schlitze said:

It's user name specific. Looks like some of his privileges have been revoked. He must have done something pretty bad. 

It's because he touches himself at night.

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...