Jump to content
Joyrex

New Forum Discussion/Issues

Recommended Posts

BTW, I have reenabled Tapatalk for those who just can't bear to use the forum on a mobile browser 🙄

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
BTW, I have reenabled Tapatalk for those who just can't bear to use the forum on a mobile browser
Thanks so much!

Sent from my Pixel 2 using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hell yee tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

weirdo

Share this post


Link to post
Share on other sites
weirdo
Bruh it's got the most hilarious dank adds in belgium

Share this post


Link to post
Share on other sites

lol, carry on then

Share this post


Link to post
Share on other sites

weird blurring on the thread numbers....look blurred/doubled I guess (zoomed in pic) (happens on Edge and Chrome)

speaking of blur, watmm logo atop the site looks a bit blurry now,, maybe more pronounced since everything else looks so clean. 🙂

 

watmm numbers.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Does the forum still have that useful feature where if you post a second post within like 5 minutes it'll just combine it with the previous one? I haven't noticed it if it has.

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 hours ago, auxien said:

weird blurring on the thread numbers....look blurred/doubled I guess (zoomed in pic) (happens on Edge and Chrome)

speaking of blur, watmm logo atop the site looks a bit blurry now,, maybe more pronounced since everything else looks so clean. 🙂

 

watmm numbers.jpg

I see what you mean... I am assuming this is the 'WATMM After Dark' skin (might be on other skins too) - looks like there is a drop shadow of some sort on the non-active pagination numbers.

Yes, the WATMM logo (which is about to change) has a outer glow applied to it, which is why it looks blurry - I'm hoping I can use an SVG instead of a PNG, but I think I just need to make an @2x version so it will scale correctly on HiDPI screens.

8 hours ago, Brisbot said:

Does the forum still have that useful feature where if you post a second post within like 5 minutes it'll just combine it with the previous one? I haven't noticed it if it has.

Yes it does - the setting is 2 minutes.

Let's see if the new addon fixes the SoundCloud embeds:

YAAAS!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
On 5/15/2019 at 5:51 AM, Joyrex said:

Eh? What's this then?

I have a tendency to start typing something, have second thoughts, and then leave the page without posting, which didn't used to save the draft.

 

Now you can come back to the thread, and it keeps that draft to haunt the better person you weren't a few minutes ago...

Edited by OneToThirtySix
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
42 minutes ago, OneToThirtySix said:

I have a tendency to start typing something, have second thoughts, and then leave the page without posting, which didn't used to save the draft.

 

Now you can come back to the thread, and it keeps that draft to haunt the better person you weren't a few minutes ago...

Ah, I see - I would think that’s a beneficial feature...

Share this post


Link to post
Share on other sites
34 minutes ago, Joyrex said:

Ah, I see - I would think that’s a beneficial feature...

If I had ADD, I bet I would love it.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, OneToThirtySix said:

If I had ADD, I bet I would love it.

Are you a real WATMM member if you're not on the spectrum + full ADD? 

 

:doge:

Share this post


Link to post
Share on other sites

maybe a detail, but i can't help but notice the quite long FOUC [1] appearing whenever i load a watmm page.

there is about 400 kb of css and 750 kb of js loaded in <head>. all of the script tags loads the js synchronously. it may slow down the page rendering, since all scripts must be fetched, parsed and executed before even parsing <body>. maybe loading some scripts not needed at once with `<script src=''.." async>` could solve the issue? or putting some right before </body>. another method to patch the fouc issue is to provide a small inline <style> tag containing a minimal set of needed styles (basic layout, resets, colors, empty/placeholder styling) for the page on load time. this inline stylesheet is applied immediately, so the flashing effect is reduced when the rest of styles are applied.

Screenshot (13).png

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

wtfouc

Share this post


Link to post
Share on other sites

lol

Share this post


Link to post
Share on other sites

suggestion: make me mod

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, htor said:

maybe a detail, but i can't help but notice the quite long FOUC [1] appearing whenever i load a watmm page.

there is about 400 kb of css and 750 kb of js loaded in <head>. all of the script tags loads the js synchronously. it may slow down the page rendering, since all scripts must be fetched, parsed and executed before even parsing <body>. maybe loading some scripts not needed at once with `<script src=''.." async>` could solve the issue? or putting some right before </body>. another method to patch the fouc issue is to provide a small inline <style> tag containing a minimal set of needed styles (basic layout, resets, colors, empty/placeholder styling) for the page on load time. this inline stylesheet is applied immediately, so the flashing effect is reduced when the rest of styles are applied.

Screenshot (13).png

Solution: Use a standard browser like Chrome - I cannot ever remember seeing FOUC (Flash of unstyled content, which is what @htor is showing in his screenshot, where all the supporting scripts are still loading while the HTML that makes up the page has already loaded) since the forum upgrade, or prior for that matter - all joking aside about Firefox, could it be your settings (are you forcing no cache, although so am I), or possibly the quality of your internet connection (I see you're on wireless).

There are some optimizations I can do, but for the core scripts that drive the forum, that is more under the vendor's control. I'm pretty active on the vendor's support forums, and I don't recall seeing any other users reporting this issue. Thanks for the helpful suggestions though in potentially solving it! I think the 'skeleton' loading method is best to handle FOUC for script-heavy apps like this from a user experience perspective.

1 hour ago, hello spiral said:

suggestion: make me mod

Today's forecast for Hell, lower ninth circle district: Hot, no signs of any hard freezes happening anytime soon :dadjoke:

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, hello spiral said:

suggestion: make me mod

royal-air-force.png him alright

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 hours ago, StephenG said:

Are you a real WATMM member if you're not on the spectrum + full ADD? 

 

:doge:

Am now concerned about the future of my rep rating.

 

😜

  • Burger 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
18 minutes ago, OneToThirtySix said:

Am now concerned about the future of my rep rating.

 

😜

I think your rep might be locked in at +1! I can't "like" your posts for some reason.

 

I'm not sure why but some users I can't add reacts to. =/

  • Like 2
  • Confused 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, StephenG said:

I think your rep might be locked in at +1! I can't "like" your posts for some reason.

 

I'm not sure why but some users I can't add reacts to. =/

So you don't see the button at all on some users, but yet others? Can you screenshot some examples?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
1 minute ago, StephenG said:

I think your rep might be locked in at +1! I can't "like" your posts for some reason.

 

I'm not sure why but some users I can't add reacts to. =/

Weird, I can react to yours... 

edit: rex already saw it.

Edited by OneToThirtySix

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, OneToThirtySix said:

Weird, I can react to yours... 

edit: rex already saw it.

Weirdly enough, I can't rep you either!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, Joyrex said:

Weirdly enough, I can't rep you either!

No complaints if I'm permanently number 1. 😁

Unrelated: Is there a way to link the pop-up notifications to affect the notifications icon? I've clicked the pop-ups to redirect to the thread indicated, but it leaves the notice on the icon until I click it. Probably a personal preference, but effectively doing the same thing twice to clear notifications is a thing.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...