Jump to content
Sign in to follow this  
Joyrex

Help Test/Debug Mentions

Recommended Posts

All,

A new feature on the forum is Mentions, where you can er, mention someone in posts by typing the @ symbol and then a user's name and then hitting tab or clicking the name that comes up - for example, @chaosmachine. This will let the user know they've been mentioned in a post.

Thing is, right now it appears only Mods and Admins can use the feature, and the vendor is working with us to try and find out why nobody else can seem to do so. So, here's what I'd like you all to do in this thread:

  1. Reply to this thread, and try using a Mention using the steps above.
  2. If you cannot use it (you get an error - commonly folks see "INVALID_URL" in the lower left corner of the post box), then remove the offending Mentions, and post that you could not use the Mention (and provide any other detail that might be helpful)
  3. If you CAN use Mentions, please post with Mentions in it. That's it!

Thanks everyone for helping us solve this issue.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

INVALID_URL  

=(

 

Attempted using Chrome- Version 74.0.3729.131 (Official Build) (64-bit), Windows 10, 

Edited by StephenG
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

nah 

image.png

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah, same. It's completely borked

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah, it just won't work.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

yeah every time i try to use it in a post i end up with an empty post... then i refresh the page and the post comes up without the mention...

Untitled.jpgUntitled2.jpg

Edited by Tim_J
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

nope

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

INVALID_URL

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, manmower said:

INVALID_URL

this

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

INVALID_URL

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

invalid_url too. tried on phone and laptop, tried making my profile not be "0% complete", tried mentioning a mutual follow as well as a not-following person, beep boop beep

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

INVALID_URL

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

nada

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...