Jump to content

New "Media" Tags


Joyrex
 Share

Recommended Posts

by using the "media" button (the last icon that looks like three pictures in the editor), you can now post external links to your MP3s that will play in a mini media player - Blicero's great Mp3 player got zapped by the board upgrade, and until we decide what to do with it (bring it back or keep this one), please use this one as an alternate option. Anybody have opinions either way on either player, preferences, etc.?

 

You can also type out {media}http://www.yoursite.com/yoursong.mp3{/media} (replace the curly brackets for the square ones) manually as well.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

doesn't seem to work?

 

http://www.rooftopaccess.net/audio/penguivman1.mp3

 

doesn't seem to work?

 

http://www.rooftopaccess.net/audio/penguivman1.mp3

 

That's odd...

http://rooftopaccess.net/audio/penguivman1.mp3

Link to comment
Share on other sites

doesn't seem to work?

 

http://www.rooftopaccess.net/audio/penguivman1.mp3

 

doesn't seem to work?

 

http://www.rooftopaccess.net/audio/penguivman1.mp3

 

That's odd...

http://rooftopaccess.net/audio/penguivman1.mp3

 

It's inserting a Flash MP3 player there, but it's not showing up... let's do a test of another MP3:

 

ftp://195.218.197.3/music/Rammstein/2008_The_Best_Of/18%20Remix%20By%20Pet%20Shop%20Boys.mp3

 

Still not working... I wonder if it's forum-specific?

Link to comment
Share on other sites

Guest glasse

doesn't seem to work?

 

 

doesn't seem to work?

 

 

That's odd...

 

It's inserting a Flash MP3 player there, but it's not showing up... let's do a test of another MP3:

 

ftp://195.218.197.3/music/Rammstein/2008_The_Best_Of/18%20Remix%20By%20Pet%20Shop%20Boys.mp3

 

Still not working... I wonder if it's forum-specific?

 

it worked the first time i did it. then they stopped showing up. i thought it was just my home browser, but i checked at work where i originally used the tags (and they worked) and they did not show up there either..

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 months later...
  • 2 months later...

when i open this thread every player starts at once. it's really horrible and a little bit frightening.

yeah wtf. It's really great but default need to pause.

 

If we can get this working for uploaded mp3 attachments it'd be even better.

 

Let me know if you want any Flash help

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 months later...
  • 5 months later...
  • 9 years later...
On 5/19/2020 at 6:58 PM, KingBo0 said:

I....Don't think this works anymore? Atleast it doesn't appear to work on my end.

I don't think you need it anymore - are you trying to post an MP3? Attach it to the post, and choose to include it and it should embed a player:nts preview.mp3

EDIT: Well, I guess not - I wonder why. I'll look into this!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
On 7/10/2021 at 11:06 AM, thawkins said:

FYI this shows up as a mp3 download only, no play button. I am on Firefox with uBlock Origin and AdNauseam.

Yeah, I'm seeing that as well - I think the forum upgrade might have changed a setting. I'll look into it.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...